GRADINI INTERIOARE din PLANTE STABILIZATE, MUSCHI SI LICHENI

 


FUNCTII LICHENI

Produsele nostre sunt realizate din licheni şi muşchi decorativi conservaţi şi coloraţi, de calitate excepţională, 100% naturale şi ecologice, non-toxice, care nu necesită întreţinere, sol sau lumină naturală.

Acestia sunt cunoscuti sub denumirea științifică de „Cladonia Stellaris” sau popular-„lichenul renul”. Cresc în pădurile Europei nordice, sunt culesi exclusiv manual de către producători locali printr-o metodă tradițională care respectă mediul înconjurător.

Pot fi folositi doar în interior, iar mediul în care este asezata lucrarea trebuie să aibă o umiditate de aproximativ 40%.

Nu necesită întreținere suplimentară, nici apă sau lumină și nu trebuiesc toaletati!

SERVICII

CONSULTANTA
Iti ascultam dorintele si nevoile.
Mai mult
DESIGN
Le cuprindem intr-un proiect.
Mai mult
EXECUTIE
Aducem natura aproape de tine asa cum iti doresti.
Mai mult
MONTAJ
Aducem natura aproape de tine asa cum iti doresti.
Mai mult
MENTANANTA -INFORMATII NOI
Suntem alaturi de tine atunci cand ai nevoie de ajutor.
Mai mult

CONSULTANTA

Orice dorinta sau nevoie pe care o ai, in materie de design biofilic, o ascultam si o transformam in realitate.
Pentru a face acest lucru, dupa ce discutam, urmatorul pas este vizitarea locatiei. Astfel reusim sa propunem un design personalizat care sa raspunda dorintelor si nevoilor tale si care sa se incadreze cat mai bine in spatiul in care doresti sa il amplasezi.

DESIGN

Tinand cont de criteriile estetice ale spatiului, si de dorintele tale, vom alege impreuna culorile, formele, elementele de insertie (lemn, sticla, plante criogenate, etc) si vom propune 3 schite de design din care iti poti alege. In ajutorul tau vom veni cu randari 3 D realizate cu programul Lumiom 9 Pro.

EXECUTIE

Dupa stabilirea designului trecem la partea de executie, care dureaza de la cateva zile in sus, in functie de suprafata si complexitate.

MONTAJ

Odata terminate lucrearea, stabilim impreuna momentul ideal pentru montare.
Acet lucru se va intampla cat mai repede si cat mai corect!
Lasam la fel de curat cum am gasit, dar dam valoare spatiului cu o lucrare care sa iti reflecte dorintele, visele si de ce nu nevoile!

MENTANANTA -INFORMATII NOI

Dupa montaj suntem alaturi de tine daca ai nevoie de mentananta.
Te tinem la curent cu noutati in domeniu si te putem sfatui in continuare, atunci cand este de competenta noastra sa o facem.