DESPRE NOI

 

DESIGN VERDE, PASIUNE, CERCETARE SI TERAPIE

De la design biofilic si gradinart la terapie!

Ideea de Wonders & Scapes a pornit din dragoste pentru natura si din dorinta de a veni in ajutorul celor care isi doresc pe langa o gradina cu aspect estetic deosebit si beneficii afectiv emotionale considerabile.

Aceste beneficii pot fi obtinute atat prin existenta peretilor de interior din licheni, muschi si plante naturale stabilizate, cat si prin crearea la exterior a  gradinilor senzoriale.

Este cunoscut faptul ca stresul urban este un aspect prezent in viata noastra.

S-a demonstrate stiintific ca acesta poate fi considerabil diminuat atunci cand ne desfasuram activitatea, la birou sau acasa,  intr-un spatiu in care exista un design biofilic.

Deasemenea, realizarea unei gradini senzoriale in cureta personala, nu implica nici un cost in plus, ci doar o organizare a gradinii intr-o maniera care sa aduca garantat anumite beneficii.

Echipa Wonders & Scapes este alaturi de tine si odata cu un design personalizat, pe care ti-l doresti in interior sau exterior, iti aduce gradini, pereti verzi care dincolo de aspectul estetic, vin cu beneficii terapeutice care duc arta gradinaritului in spectrul terapiei!

Vei avea tu, copii sau angajatii tai un randament intelectual marit, va spori considerabil starea de bine, rata absenteismului va fi mai mica iar retentia de personal mai mare pentru companiile care aleg sa foloseasca un design biofilic in spatiul in care angajatii isi desfasoara activitatea.

Astfel vom aduce la tine acasa sau pentru angajatii tai un terapeut permanent-NATURA!